Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на волан?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Едното няма нищо общо с другото тапицерът си е тапицер. Свалях преди време на 166-цата - 60лв волан, 10лв топка, 10лв маншон скорости. Манол ги прави, дава 6г гаранция на изкуствената кожа(моя е такъв) и 6 месеца на естествената. Не е мръднал.
    http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=15
    http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=19
    На 9-ката не са мръднали да чукна на дърво
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

То може да не е дебело ама е много грозно , това да се подава отдолу старата кожа стигаща до еърбега.
      Сори само лично мнение
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
        То може да не е дебело ама е много грозно , това да се подава отдолу старата кожа стигаща до еърбега.
        Сори само лично мнение
        Това не го споменах от уважение
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Благодаря Сега ще ме накарате да снимам в близък план за да показвам Нищо не се вижда колеги-още повече старата кожа понеже моят волан сток си е т.нар махагон (имитацийка) .Тъй че нищо не се подава .

П.с. съгласен съм, че тапицера си е тапицер просто предлагам вариант за хора с по ниски финансови възможности и краткотрайно желание за инвестиране.
          Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
          Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
            Благодаря Сега ще ме накарате да снимам в близък план за да показвам Нищо не се вижда колеги-още повече старата кожа понеже моят волан сток си е т.нар махагон (имитацийка) .Тъй че нищо не се подава .

П.с. съгласен съм, че тапицера си е тапицер просто предлагам вариант за хора с по ниски финансови възможности и краткотрайно желание за инвестиране.
            Грешиш колега ,понеже когато колегата Муру говори и боговете мълчат.После в раздел 159 няма хора с ниски финансови възможности,тука пари имат всички,времето е ценно.И на края ти си си направил волана на обикновенна 156 ца,дори не е и ГТА,как смееш да го сравняваш с геврека на 59 ката.Тук става въпрос за съвсем истънчен волан ,и намесата на не компетентни люде ,е престъпление,ако волана на 159 е облечен от скъп тапицер,колата харчи много по малко ,и върви повече,да не говорим ,че носачите и карат ,двоино повече.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
              Грешиш колега ,понеже когато колегата Муру говори и боговете мълчат.После в раздел 159 няма хора с ниски финансови възможности,тука пари имат всички,времето е ценно.И на края ти си си направил волана на обикновенна 156 ца,дори не е и ГТА,как смееш да го сравняваш с геврека на 59 ката.Тук става въпрос за съвсем истънчен волан ,и намесата на не компетентни люде ,е престъпление,ако волана на 159 е облечен от скъп тапицер,колата харчи много по малко ,и върви повече,да не говорим ,че носачите и карат ,двоино повече.
              Това беше абсолютно излишно
              Темата е за сваляне и претапициране иначе е ясно, че и с изолирбанд става.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Това беше абсолютно излишно
                Темата е за сваляне и претапициране иначе е ясно, че и с изолирбанд става.
                Ясно ми е колега че темата касае свалянето ,ма виждам ,че и други колеги коментират дебелината,то по същия начин тогава трее да намесим и дължината,на кормилния прът,понеже на 159 след като и свалих волана ,спря да ми вие реиката,невероятно ,но факт,като свалиш волана не ти вие реиката,понеже няма какво ,да въртиш.Та тапицерията на волана е от голяма важност,понеже докато волана е при тапицера,не ти вие реиката,а също не и тропат и носачите.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                  Ясно ми е колега че темата касае свалянето ,ма виждам ,че и други колеги коментират дебелината,то по същия начин тогава трее да намесим и дължината,на кормилния прът,понеже на 159 след като и свалих волана ,спря да ми вие реиката,невероятно ,но факт,като свалиш волана не ти вие реиката,понеже няма какво ,да въртиш.Та тапицерията на волана е от голяма важност,понеже докато волана е при тапицера,не ти вие реиката,а също не и тропат и носачите.
                  Ами недей си кара колата, няма да се чупи никога и ще ти гори 0/100. Като имаш толкова негативни емоции натрупани спрямо марката, отвори си собствена тема, в която да плюеш по нея, недей спами в моята. Някои хора може и да им е интересно какво съм направил и как точно. Други може да приемат съвета на колегата от Варна, да си ушият маншон около волана. Ти к'ъв съвет даваш освен "не си карайте колите"? Никакъв... Ами замълчи си в случая.
                  Вържи си черно ако ще ти помогне да преодолееш мъката по залъганите ти надежди, вложени в марката, ама стига спами и плю в полезните теми. Заради теб вече затвориха една хубава тема. Айде админите да се намесят тоя път, че и те нещо заспаха!
                  Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                  Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                  Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                  Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                    Ами недей си кара колата, няма да се чупи никога и ще ти гори 0/100. Като имаш толкова негативни емоции натрупани спрямо марката, отвори си собствена тема, в която да плюеш по нея, недей спами в моята. Някои хора може и да им е интересно какво съм направил и как точно. Други може да приемат съвета на колегата от Варна, да си ушият маншон около волана. Ти к'ъв съвет даваш освен "не си карайте колите"? Никакъв... Ами замълчи си в случая.
                    Вържи си черно ако ще ти помогне да преодолееш мъката по залъганите ти надежди, вложени в марката, ама стига спами и плю в полезните теми. Заради теб вече затвориха една хубава тема. Айде админите да се намесят тоя път, че и те нещо заспаха!
                    Грешиш колега темата ти е много полезна ,аз всеки ден почти обличам волани ,като тебе,даже много добре е станало при тебе.Идеята на другото момче също е много добра и на мене ми хареса ,понеже всичко си е направил сам ,и го е докарал перфектно,аз не съм загубил надежда в марката понеже карам алфа ромео поне 10 години преди да е създаден този форум,и мисля и за напред да карам Алфа Ромео. Само понеже има много безполезни коментари ,и се намесвам ,и аз също с толкова полезни.Ако затворят и тази тема админите ,то винаги ще има и други ,та ти не се коси,за момента пускането на тема в този форум е безплатно,та не е болка за умиране.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

А супер .. и далечната 93-та каква Алфа си карал точно ? Такава ли :
                      Click image for larger version

Name:	dscf2683.jpg
Views:	1
Size:	33.0 Килобайта
ID:	2330947
                      Last edited by DiStefano; d.m.y г., 07:34.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        А супер .. и далечната 93-та каква Алфа си карал точно ? Такава ли :
                        [ATTACH]122673[/ATTACH]
                        Далечната 93 та година имах БМВ 735 и нямах още книжка ,първата алфа 33 я предобих 98 година което ще рече 5 години преди форума.Та аз си харесвам Алфа Ромео.А тази от снимката съм я карал,ма 83 та година,сиреч 20 години преди форума.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Едното няма нищо общо с другото тапицерът си е тапицер. Свалях преди време на 166-цата - 60лв волан, 10лв топка, 10лв маншон скорости. Манол ги прави, дава 6г гаранция на изкуствената кожа(моя е такъв) и 6 месеца на естествената. Не е мръднал.
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=15
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=19
                          На 9-ката не са мръднали да чукна на дърво
                          Аз имам въпрос защо за изкуствена е 6 години, а за естествена е половин година ?
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Аз имам въпрос защо за изкуствена е 6 години, а за естествена е половин година ?
                            Бат Живко думите на Манол бяха "Естествената кожа е една боя - въртиш геврека докато падне боята" Човек като ми погледне снимката на волана по-горе лесно стига до същия извод. В момента воланът ми е в абсолютно същото състояние все едно току що е претапициран, изкуствената кожа не е мръднала. И на 9-ката съм почти сигурен, че няма нищо общо с ест. кожа щото и тя не е мръднала. По-скъпите модификации може да са с естествена, те и затова реват Това са предположения ..
                            Last edited by code; d.m.y г., 19:58.
                            sigpic

Comment

Бат Живко думите на Манол бяха "Естествената кожа е една боя - въртиш геврека докато падне боята" Човек като ми погледне снимката на волана по-горе лесно стига до същия извод. В момента воланът ми е в абсолютно същото състояние все едно току що е претапициран, изкуствената кожа не е мръднала. И на 9-ката съм почти сигурен, че няма нищо общо с ест. кожа щото и тя не е мръднала. По-скъпите модификации може да са с естествена, те и затова реват Това са предположения ..
                              Моята е с най-простия волан,а е трагичен-скоро ще го мислим и него.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Много го стискате този волан бе момци по леко го давайте.
                                CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                                Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Working...
                                X